Биполярный bear

Baby girl, don’t cry. I’m fine.
Maybe merely rusted.
Может, сядем на трамвай
До планеты счастья?

Rings of smoke are stifling pain.
Shards of shattered rainbows.
Буду только громче петь,
Если я порежусь.

Plug your gaze into my soul.
Strum my nerves with smile.
Я считаю, жизнь — лишь сон,
Ведь, что будет, знаю.

Melt with me in milky lake
While we lying naked.
Унеси меня скорей
Пеньем канарейки.

12 ноября 2020 года.


Рецензии