День народження мрii

До ветеринара
цуцика водив.
Притьмом надивився
усіляких див.
Тиша лікарняна.
В білім ескулап
вічний має клопіт
з власниками лап.

Біль угомонити –
перше й головне.
Заспокоїв лікар
цуцика й мене.
Цуцик знов грайливий.
Браво, Айболіт!..
Зичення здоров’я
і щасливих літ!..

Небо. Сонце. Мрії
в русі молодім.
Гавкотів і нявкав
нам назустріч дім.
Що ж, тепер хай знає
вулиця моя -
на ветеринара
вчитимуся я!..

Листопад 2020


Рецензии