Лаконiчно

Епіграф: Стань мертвим для гріха та живим для єднання з добрим


Я буду невдоволеною, поки –
Не буде щастя в діток синьооких!

Я буду невдоволеною доти –
Допоки люди на прицілі й дзоти!

Моє бажання – жити в правді,
Без зла, брутальності та давлі!

Бо люди – Бог, взірець та добрість!
Чому забули ЦЮ хоробрість?

Де загубили  серце й милість?
Чому лиш бруд, чому лиш сірість?

У Вас сміливість й стержень духу!
Як допустили всю розруху?

Нема системи, глузду, долі,
Людина як бур'ян у полі.

Все людство кинуте за ґраття!
Прокиньтесь, сестри, встаньте, браття!

Візьміть духовність за основу!
Вберіться у добра обнову.

Виконуйте святі писання!
Бо нетямущих жде вигнання!

Знесуться всі хто неправедні.
Не довго правити, Вам, вредні!

© Copyright: Кравчук Світлана Миколаївна, 2020
11.11.2020
11:31

Опис змісту вживаних слів:
«Знесуться» – тут не плутати зі змістом слова «вознесіння». Вжито у розумінні – знищяться.
Бур'ян — небажана рослинність в угіддях.
Ґраття – теж саме, що ґрати, тут певна "матриця".

Усі права застережені. Будь-яке використання лише за письмової згоди автора.


Рецензии