Маме

Коли ідуть у  засвіт матері -
Сприймаєш мимоволі як провину …
У темряві    згасають ліхтарі,
Xтось наче  перерізав пуповину…

Надійний найрідніший оберіг
Для кожного народженого -  мати
I те, що не спромігся, не зберіг-
Тебе довіку змушує картати.
               
Шляху, на жаль, зворотнього нема
У русі до одвічного спочинку…
На зустріч сподіватися дарма.
І вже ніколи не почути – «синку...»


Рецензии