до бiлого

увійти ув осінь це не просто
аркуша перегорнути на стіні
це здається сивому мені
ніби перейти в більш щільний простір
де з утоми крон руде волосся
листя мерехтінням ув огні
скине мовби перуку на постіль
(білу як давно не роблять поспіль
білу мов той відблиск в стислу мить)
й досить




осенним стать не так же просто
как лист откинуть на стене
так мнится выжившему мне
что будто б дня плотнее остов
и утомлённых листьев крон стог
что словно мельтешат в огне
отбросит как парик на простынь
(таких их белых нет уж вовсе
как вспышкой белой
взгляду больно)

довольно

 


Рецензии