Iще з брукiвки не змели гербарiй...

***
Іще з бруківки не змели гербарій
Листків кленових, як за літом сплін,
Та майже вже дописаний сценарій
Осінніх днів, готових до зотлінь.

Режим сповільнень… Осені основа -
Вуаль дощу і сутінків пастель,
В лункім провулку грає басанову
У адідасах львівський менестрель.

Фільмує погляд в ракурсі сезону -
Трамвай пливе, швартується обіч,
Туман вечірній пахне цинамоном,
І листопад спада з атлантів пліч.

5.11.2019


Рецензии