Чоловiча справа

На висотнім крані
брат мій - кранівник.
Я про цю роботу
думки не уник.
Безліч є професій
гідних у житті.
А й на крані буду
я на висоті.
Сонце буде поруч
і небес дива.
Я на кран подамся
роки через два.
Головне - нажити
мудрощів шкільних.
Нездійсненна мрія
будь-яка без них.

Листопад 2020


Рецензии