Першы замаразак скiнуу...

***
Першы замаразак скінуў
Лісце з вішні. Першы сум!
Замарозіў павуціну
І лясны суцішыў шум.

І счарнелыя вяргіні
Апусцілі рукі ўніз.
І туман пануе сіні –
Позняй восені капрыз.

Трэба выкапаць вяргіні,
Да вясны ў цяпло схаваць.
У туманнай сіняй плыні
Будзе сэрца спачываць.

10. 11. 2020 г.


Рецензии