6991. Урэшце-то знайшоу! Девственницу - Нявинницу!

(Некаторыя Дзядзьки шукаюць нявинных дзяучат)
ЎРЭШЦЕ-ТО знайшоў!
Знайшоў ён дзеву, ёй под шэсцьдзесят.
Але дзяучына трошки пасівела.
І першы, пацалунак, ён так рад,
Быў, з дзевай, тольки з вельмі старой дзевай !!!


Рецензии