Калинова

Де мова наша зазвучала,
Там вже й калина проросла,
Весь час в житті її плекала
Та ще й собою нарекла.

Калина символ України,
Яку беріг нестримний час,
В сумні і радісні хвилини
Вона завжди єднала нас.

Так бережімо це надбання
Пок не зів’яв калини цвіт,
Це долі нашої світання
Передають із роду в рід.

25.07.2020


Рецензии