Коли свiт на столi

Листя шовкове. Гілки.
Місяця срібний півтон.
Вже у майбутності десь -
кільцями вертить Плутон.
Вечір над містом закляк.
Тиша - аж кроки лункі.
Нервам відчутні моїм
всесвіту сфери тонкі.
Ламле уява астрал.
Час - коли світ на столі...
Книжкою більше віршів
стане в цю ніч на землі.

Листопад 2020


Рецензии