Яфраклар сере

Яфраклар шавына кереп уралдым.
Ботерелде башта уйларым.
Кунелемэ тулды моннарым.

Яфраклар шавына кереп уралдым.
Тугелергэ тора мон-зарым.
Эллэ сезме минем хыялым?

Яфраклар шавына кереп уралдым.
Югалдым тослэрендэ, юл алдым...
Кирегэ юл югын мин инде куптэннэн анладым.

Яфраклар шавына кереп уралдым.
Югалдым мин синдэ, юандым.
Кузлэренэ карап,
Килэчэккэме сон юл салдым?

Яфраклар шавына кереп уралдым.
Юрандым,
Мэхэббэтем сина юл алды.
Ташкынында эреп югалды.

Яфраклар шавына кереп уралдым.
Мин синдэ юандым...
Килэчэгем син икэнен
Мин инде куптэннэн анладым.
Яфраклар шавына кереп уралдым...

26.10.2020г.


Рецензии