Листопад

             Вальс

Листопад, листопад, листопад...
Листя жовте у вальсі кружляє.
Листопад, листопад, листопад
про минуле мені нагадає.

У фаті золотій затужив старий сад -
так його засмутив листопад...

Листопад, листопад, листопад...
На ставку ще рясніє латаття...
Листопад, листопад, листопад...
А в садку променіє багаття.

Так і наші роки улітають, як дим,
що пливе над садочком сумним...

Эмма Иванова.
09.11.2020г


Рецензии