Св тлотонка це справа не заграва!! Перш н ж страва

*   *   *


                Берегині творців і Святій всіх святих,
                і взаємопідсвітленню митців
                і поетів присвячується


Світлотонка це справа —
                не заграва!!
Перш ніж страва —
               та ні — світло тонке...
               і озон цей!..
і що? — без Богородиці??
а посісти
             Її місце —
в США схотіли чавуннії
на колесах протестів —
протестанти ж!
тане психіка — без світла ангелів...
А Цариця
людей-ангелів? Як посісти?


хочуть їсти всіх тих,
хто з невидимим
газом
і побільш!
і побільш —
видихать вуглекислого газу...
а побільш видихать
вуглекислого газу!
і! побільш видихать — вуглекислого
                газу!!
         і все гасне! —
         отак земна слава...
Тонкосвітна ж! прослава — не
                заграва...
Слава Божа
       у серці —
кисне й озон цей
хоч залатує діри —
й присоромлене сонце!


І не проти ворон —
                це
повзе сонце
тонкосвітне прославлення — Слава
Божа
від серця...

08.11.2020,
з причастям...


Рецензии