Бабуню

Я не можу, бабуню, не  зможу,
Роздивлятися фото твоє.
Пам‘ять серце до стуку тривожить,
Аж до пилу як кінь наче б‘є.

Я частенько згадую дачу,
Тормозочок в хустинці твоїй.
«Помідори рожеві, синочку, —
Чую голос, — зірви та помий».

Ці роки так нестримно скакають,
Табуном необузданий час.
А твої запечалені очі
Я кохаю, сумую, пробач .

Я не можу, бабуню, не зможу,
Все згадати без сліз на щоці.
Ось тому й не дивлюсь я на фото,
Бо живеш ти у мене в  душі.

           Александр Кармышев
                02.11.2020


Рецензии