Ж, илне ж, ин, еп сукмактан килэбез

Кун,еллэргэ буген ж,ылы коннэр,
Кояш нуры булса да тансыктан, 
Тоташ ян,гырлардан кача-кача,
Атлыйбыз без юеш, кин, сукмактан.

Козге яфракларга баса-баса,
Нинди бэхет бу сукмактан атлау,
Нинди шатлык аякта нык тору,
Ничек мохим хэлсез ойдэ ятмау!

Шушы хакыйкэтьне ан,лар очен,
«Кызыл зона» сузды безгэ Ходай...
«Ж,итэр сезгэ, туктагыз!!!» - ди гуя,-
Бер-берегезне ашамагыз болай!!!!»

Ан,ыгызга килегез, кешелэр!!!!
Яшэешнен, калмады кыйммэте!
Кеше булып калу  мохимрэк,
Рухны саклап калу бик кыйммэтле!

...........................................................
 
Табигатьнен, серле икэнлеген
Сойлэп ж,иргэ яфрак тошэ уйнап,
Ж,илне ж,ин,еп сукмактан килэбез,
Козлэрдэн сон, язлар барын уйлап.....

8 ноябрь, 2020 ел


Рецензии
Rimma С Тответила LIUTSIA
Все и хорошо. Беречься всем надо😊 🌺 ОРВИ она всегда была.... НО Башкирия в красной зоне... Важно не общаться тесно... Люди не соблюдают требования пандемии... Важно также не перебарщивать с лечением в смысле несколько антибиотиков, гормональные, как некоторые делают, беря рецепты из Интернета.... Паника и самолечение усугубят состояние...
Класс! 1

Рафиса Миндикаева
😍
Класс! 1

Лена Lena
👍👍👍
Класс! 1

Римма Сагадеева   25.02.2021 12:01     Заявить о нарушении