осень горчит

***
осень горчит

струится сквозь сумерки
 
падает вглубь себя

коллапсирующей звездой
 
угасает туманом
 
в моих компьютерных чертогах
 

я учусь понимать пустоту






  ***
  Bitter autumn

  streams through the dusk

  falls into its own depths
 
  as a collapsing star,

  fades away in the fog

  in my computer palaces.


  I am learning to understand emptiness.














Илл.авт.


Рецензии