Loosedom

The design is above.
We are voting in love.
We are falling in teams.
We are blessing in dreams.

The regard is below.
We are pressing to know.
We are growing in bowls.
We are reaching in rolls.

The desire is behind.
Everybody is kind.
We are blinding ahead.
Are you blue? I am read.

Felix Chuycov

November 8, 2020


Рецензии