На краю

На  краю, на  фронтовому,
На  передовій,
День за денм, сім рОків т;му,
Розпочато  бій:
 
Суне хмара тьми погрому,
На передній край.
Ну, а  дома… ну а дома –
Ладу  перекрАй.
 
Спіють в котрий раз ожини,
У продовж рокІв;
Та вичікують дружини –
На  чоловіків.
 
Там батьки чекають сина,
Дітки татка  ждуть.
День за днем
                проходить днина,
Схожою  на  ртуть.
 
Скільки в дусі і тілесно,
КАне  літ  і  зим?..
Спонукають жити вЕсни.
РОзквітом земним.


Рецензии