Не йди ти, хлопче...

             сумний жарт

Не йди ти, хлопче, в педагоги,
             бо бідним будеш все життя.
У тебе сильні руки й ноги...
              Твоє майбутнє - де биття.

В боях без правил чи у боксі
              (до чемпіонства як дійдЕш) -
проблем з грішмИ не буде зовсім;
              та ще й маєтності візьмЕш.

Авто модерне, яхта, вілла -
              це все придбати зможеш ти.
А що ті вчителі-терпили
                того чи можуть досягти?!

Багато чим іще розжитись
                ти зможеш з фахом бойовим,
якщо зумієш залишитись
                непокалічено-живим.

Політики і бізнесмени...-
           ти в тім лайні не здатен жить;
брехати, красти... Як на мене:
              вже краще чесно морди бить.
 


Рецензии