Класс 7 11 2020 Class

"Предчувствую: неотвратима школа...
Короновирус всех закабалил...
Не без причины свёл меня с тобою...
Не покалечил... Только рассмешил..."

рецензия  22:35 7 11 2020

"I have presentiment: the school is inevitable ...
Coronovirus enslaved everyone ...
Not without a reason brought me to you ...
Not crippled ... Only made me laugh ... "

review  22:35 7 11 2020
Under the pseudonym


Рецензии