Зачаруй

Я тебе в житті зустріла,
Зрозуміла що ти мій,
Попроси в Амура стріли
І перечити не смій.

Приспів:
Зачаруй мене коханням,
Хай в душі цвіте весна,
Подаруй свого півсерця
Щоб не була я одна.
Я своїм тобі віддячу,
Будемо в житті разом,
А весілля відіграєм
Своє ми усім селом.


Я весела й жартівлива,
Пісня в мене на устах,
Мов та зіронька грайлива,
Бо народжена в житах.

Приспів.

Господиня я нівроку,
Наготую, напечу,
Як хтось прийде женихатись
Гарбуза йому вручу.

Приспів.

Буде ранок, буде вечір,
Буде день, а прийде ніч
Обіймеш мене за плечі,
Заголубиш віч на віч.

Приспів.

07.11.2020


Рецензии