Колесо Сансари

Якби у мізках меньше бУло б каші,
Допомогли б нам Хроніки Акаші.
І дарував би Всесвіт мудрість просто
Усім охочим до пізнань дорослим.
Але дорослим все по барабану,
Їх темні сили завели в оману.
Злочинців розвелося - ніде діти...
Про що тут можно далі говорити?
Все крутиться собі кільце Сансари,
А на Землі постійні війни - чвари.
Казки одні... "Історія відсутня".
Боюсь подумать навіть про майбутне.
Поневірятись будемо світами,
з порожніми, як решето торбами.
Від смерті до народження і знову...
Де Хроніки Акаші - центр, основа.
І там є запис: "Всі ви тут бандити!
По колу ще ходити і ходити!..."


Натхнення від Сергія Сонника https://www.stihi.in.ua/avtor.php?author=52125&poem=357666


Рецензии
Ух, пошла гуглить "Хроники Акаши" :) прекрасное стихотворение, Алла!

Орсана   08.11.2020 12:37     Заявить о нарушении
Дякую Вам!))
А кажете, що книжок не читаете...)))
То вікипедія теж книжка... тільки єлектронна.))

Алла Дядык-Кузнецова   08.11.2020 14:43   Заявить о нарушении
Не-не, книжки на самом деле читаю. Это так, стихотворный оборот. К тому же ЛР не всегда = автор :)

Орсана   11.11.2020 04:08   Заявить о нарушении