Дух очищення

                Святій Матері Божій,
                Преблагословенній! —
                в любові присвячується


Рано
може пізно
рано ачи пізно
кожен перейде
              цей світ залізний


бо от! залізні м’язи плоті! —
                й велич духу!!
було!
що «єдність партії — й народу»:
люди-мухи
                люблять залізо
люблять святих запізно
залізо ж то любов
до серця
не вертає!!!
залізо ж знає
що
воно
добрих вбиває


на виході
любов святі співають...

07.11.2020, духовний кінець
соцреволюції в світі


Рецензии