Салма газапларга

Куз алдымда, синен матур йозен
Анларсынмы, мине гузэлем
Сине генэ, уйлап утэ коннэр
Искэ тошэ зэнгэр кузлэрен

Кушымта:
Салма мине, салма газапларга
Бер курудэн гашыйк булдым мин
Эйтче инде, эйтче сойгэн ярым
Нигэ шулай озлеп сойдем мин?

Карашларын, кояш кебек жылы
Бердэн – берем, жаныкаем син
Риза булсан, ал таннарга кэдэр
Гел янэшэ барыр идем мин

Вакыт утэр, йорэкэем хаман
Назлы сою белэн тулачак
Бутэн ярлар кирэк тугел мина
Гомер синсез, ялгыз узачак


Рецензии