вiдчуваю...

відчуваю благодать ...
хочу щастя ...
і вам  дать.

любовью хочу поділиться... щоб дружить
 і  в щастя   влиться ...

щоб не злиться не сердиться
обніматись і дружить ...
бо без дружби худо жить.


Рецензии