Сюежеклер нечелер

Нече гезик гёрер гюнге инанып,
Нече гезик чыкъдым чачым тарамай.
Нече гезик яш эсимни алдатдым,
Сюрюндюрер ташлагъа бир къарамай.
 
Нече гьислер сюйдюртдю келпетингни,
Нече гьислер туз тёкдю яралагъа.
Нече гьислер паралатып юрекни,
Сюювюмню къаплады къаралагъа.
 
Нече сёзлер сынажакъ  ёкъ санаву,
Нече гёзлер бир-биринден гечелер.
Нече сёзлер яндырарын англамай,
Юрек янып сюежеклер нечелер.


Рецензии