Колючий терен

Як одинокий лист кружляє,
От так і я відбилася від зграї.
Немає в мене близького нікого,
Не віднайти чудес дорогу,
І пустота десь поруч бродить,
І біль із відчаєм за мною ходять.
І тяжко-важко так…марудно….
Сумно так….нестерпно нудно.
Не маю я в житті підтримки,
Лиш серце ріжуть холоду крижинки…
І день за днем життя спливає,
В стражданнях дні мої минають.
Нічого рідного, святого,
Колючим терном заросла моя дорога,
Я більше не впущу в свій світ нікого.

(11.03.2011)


Рецензии