Талант i роль

Скільки ролей зіграно в кіно,
Вся душа вкладалася у ролі,
Ними можна вистелить рядно,
Кожна роль, немов сценарій долі.

Скільки ролей, стільки і думок,
Образи відчула всі на сОбі,
Кожна з них дала який урок,
Та в житті не залишалась в злобі.

Скільки так недостано ночей,
Знає лік тим зіграним всім ролям.
Легкість так торкалася плечей…
Усмішку грайливу слала зорям.

Роль за роллю…так ішло життя,
Та воно сценарій свій писало.
Кожна думка, наче вишиття…
Це суцвіття творчість гаптувало.

06.11.2020 р.


Рецензии