Шикарнюча краля

( Ганні Секрет присвячується )

Шикарнюча пані Ганна
Театр на городі,
Що для людей вона робить,
Те завжди у моді.

Просто кралечка-красуня
Серед трав і квітів.
Її люблять всі дорослі
І, звичайно, діти.

Не любити цю красуню
Просто неможливо!
Кожен раз вона, що робить –
Справжнісіньке диво.

То ж бажаю їй здоров’я
На довгії рОки,
Й щоб не знала вона смутку
І ні з чим мороки.

05.02.2020 р.


Рецензии