Мамi

(сестрі)

Такої щирості і доброти такої, мамо,
Не пощастить зустріти вже ніде мені.
Молитва, що охороняє навіть уві сні
До Бога лине через всі густі тумани.

За кожне вірне слово доброї поради,
І за сльозу тривоги Вашу, що тремтить
Подяка мою душу зігріває всяку мить.
Тільки від Матері не дочекатись зради.

І за хороше материнське серце, мамо,
Не підібрати слів, щоб дякувати Вам…
Молитва матері - це саме той бальзам,
Який завжди лікує всі душевні рани.

Нехай Господь, матусю, Вас оберігає.
Дарує Вам багато безтурботних літ.
Нехай надовго збереже життєвий цвіт,
Котрий пізніше всіх на світі відцвітає.

6 листопада 2020


Рецензии