Поминальна субота

Мої Мамочко й Татутсю,
День і ніч за Вас молюся.
Усі справи – тільки з Вами.
Ви в мені – і Тато й Мама.
Всі слова – огорнуть в дусі,
Пам’ятаю і молюся.
Ласка Божа йде від Неба.
Бог все дасть що мені треба.
Спочивайте й Ви у святі,
Щоб живі були багаті.
Ні турбот Вам, а ні болю,
Світло й квіти! А нам – долю.
Благодатне поклоніння.
Свято вірим в воскресіння!

© Copyright: Кравчук Світлана Миколаївна, 2020
06.11.2020
21:34
м. Львів

Всі права застережені. Будь-яке відтворення та використання без письмової згоди автора заборонене.
Повна або часткова републікація, публічне виконання тощо, без письмової згоди автора забороняються і вважаються порушенням авторських прав.


Рецензии