Пресвета Владарко моjа

Пресвятая Владычица моя
(сербский)

Захвальуjем Ти, Пресвета Дjево...
Благодат Твоjу певам, Владарко...
Светлоносна Сени изнад неба,
Светлост вери, нади и льубави.

Просвети моjе духовни очи
И упути ме на пут спасеньа,
Сачуваj ме и даньу, и ноhу,-
Лепоте и Матер Васкрсеньа...


     04.11.2020.


ПРЕСВЯТАЯ ВЛАДЫЧИЦА МОЯ

Восхваляем Тя, Святая Дево...
Благодать Твою владычню поем...
Светоносна Сень превыше неба,
Свет надежды, веры и любови.

Просвети мои духовны очи
И направи мя на путь спасенья,
Сохрани меня средь дня и ночи,-
Красота и Матерь Воскресенья...


     04.11.2020.


Фото из домашнего архива


Рецензии