О простате... Анаотаолий Ру

Проще носить шкуры и добывать (бегать) или собирать еду, и вам не будет дела, до макияжа, мебели, модной одежды, отношений, характера и слов, так как если вы не сможете догнать и съесть, то тобой будут обедать;)
                ***
Простіше носити шкури і добувати (бігати) або збирати їжу, і вам не буде діла до макіяжу, меблів, модного одягу, відносин, характеру і слів, так що якщо ви не зможете наздогнати і з'їсти, то тобою будуть обідати;)


Рецензии