Натхненне

Хаос пітьми і світла.
Вітрини. Ліхтарі.
Повз них – думки новітні,
повз них – думки старі…
Хаос – ціна ідеї.
В нім щось магічне є…
У нім світобудова
відстоює своє.
Неон. Бруківка. Кроки.
У всесвіт - часу плин.
Комусь запахло щастям
варених картоплин.
Десь розв’язався вузол
мети і протиріч.
Хаос – це як натхнення.
Все інше  –  інша річ.

Листопад 2020


Рецензии