Мацi

Родная мая матуля,
Я цябе люблю бязмежна,
Усе табе аддаць гатова
Мой прытулак незалежны.
Мая шчодрая кашуля,
Куды часта прыхiляюсь,
Мая цiхая матуля,
Я табою захапляюсь!
Я малiцца не стамлюся
За цябе, мой дапаможнiк,
Цеплая мая прытула,
Мой лiхтарык прыдарожны.
Дзякую табе за чуткасць,
За бяссонныя гадзiны,
За iмкненне да вучобы,
Што мяне ты надзялiла.
Я цалую твае рукi,
Лепшая у свеце Мацi,
Як табою ганаруся,
Вершамi не перадаць.
Абдыму i моцна сцiсну.
Усмiхнiсь, за усе прасцi!
Пад маёй цяпер аховай,
Ты мой помнiк пры жыццi!


Рецензии