Тошлэр курмим

Бер кем керми тошлэремэ
Бер керми эти,эни
Яшь чакларым бердэ керми
Сойгэн ярларым керми.

Йокыларым да бер буленми
Куркып та бер уянмыйм
Ни хэтле йокламасамда
Йокым бергенэ туймый.

Йоклаганда ынгырашмыйм
Була эзгенэ гырлыйм
Кунелем тынычлангангамы
Эллэ эштэ нык арыйм.


Рецензии