За Украiну все вiддам

   

                Присвячується Максиму Ридзаничу,кіборгу 81 бригади.

- "Він сказав: - Я йду на війну!
- Синочку, у тебе ж троє дітей !?
- Тому і йду"!

Захмарилось нині,дощить на Донбасі,
Там кіборги билися,рвало бетон.
Бомбило Піски,життя було в страсі
Чорніло усе...Та ні-це не сон.

Ти витримав пекло.Чому так,Максиме?
Країна гордилась тобою тоді,
Кричав ти усім:,,.Вперед-не загинем!
Вперед,я кажу,ми ще молоді!

Не впав ти в Пісках.Чому плаче мати?
Приірпіння вклоняється нині тобі.
Ти встояв тоді,коли били гармати,
А Опитне нині,сержанте,в журбі.

Я чую Вас всіх,повірте,я бачу,
Той бій був нерівним,пробачте мені.
Я  там в небесах,я собі не пробачу,
Залишивши країну сьогодні в багні.

Ти чуєш,дружино,як там діточки?
Охоронцем я буду для Вас назавжди,
Через мене,прошу,не носіть хусточки.
Посміхайтеся,любі,посміхайтесь завжди.

Країно моя,я твій оберіг,
Так хотілося жить,Батьківщино,
Я боровся за Вас,я боровся,як міг,
За майбутнє боровся,дружино.


Рецензии