Jutro bedzie

Czy kiedys bedzie
Ten swiat normalny?
Czy kiedys bedzie zdrowy?
Jak poukladac puzzle te
Zeby odrodzic sie na nowo?
Czy w smierci jest zbawienie?
Czy moze lepiej zyc i latac,
Nie tracac czasu na wspomnienia?
Nie platac sie w zmartwieniach?
I dzisiaj kochac!
Dzisiaj byc!
I bardzo pragnac,
Czuc i zyc !
A jakze jutro?
- Jutro bedzie…

TAT 02.11.2020 ( 21.05)


Рецензии