Сало

Так казав був Нюркин вІтчим:
( рік вже, як не стало)
 — Нема сала. Кормить нічим!
Колись було сало…

Все було!.. Була житуха…
Вже нема такою.
Було зробиш: бабах з брюха!
І — пішло… луною.

Зараз все, все-все з базара —
Сторона прогреса.
Йде накрутка на «долЯра»
Та ще й на колеса.

Отак жити, щоб без сала,
Вигідно не стало :
Брюхо впало. Пика спала
Ось, що значить — сало!
 
На «ДОБРО» — нема указу
Зверху. З Київграда.
Обікрались! Тьфу в зар-разу!
Така наша влада.


Рецензии