Бог я... одна з тобой сiмья...

ми частиночка від повноти
Бог єдин єдин і ти.
як окраєць як скоринка
 як мякушка з серединки.
кожен з нас є часка від хлібинки.
Бог і я одна сімья
одне сімья одна мить
що крізь нас ввесь час біжить
я не зміг вас убідить.
я не кожному відкрився.
я не з кожним подружився. але з кожним в одно злився.
і не в кожному я злився.
був і добрим і печальним і крикливим і звичайним.
і любив і ненавидів я багато чого видів.
все безплатно дарував
любіть мене в собі казав.
ви раби мої
 ви діти
 буду вами володіти.
кожен кожен помирає
від народження у рай шагає...


Рецензии