Таарынтчуну таптык биз!

Ача жолго таарынышып туштук кайра,
Ажырашуу неге болду биздин айла.
Эки арык суу болуп агып калды,
Кече кунку куркурогон биздин дайра

Сенсиз жашоо жок деген создор кайда,
Сууга синип кеттиби келгис жайга.
Кыйналаарды жапжакшы билип туруп,
Конулдорду ыйлатуудан эмне пайда

Жер жузундо адамдар айтчы канча,
Жалгыз болоор жагаары суйгон жанга.
Таап алгансып толгондон эн жакынын,
Таарынтуулар билгенге болбос арга

Тамерлан Кенесаров


Рецензии