на украинском Лучи солнца...

Промені сонця сяють в душі,
Небо палає багаттям у тисячі ярких зірок.
Де б я змогла свій рай на землі знайти
Де б я полинула в Вічність безмежних сузірь.
Знаю ніщо не залишить у пам’яті  минулих життів.
Спогади того, що й як і коли я робила.
Це все тому, що відміряний усім даний строк,
І не дана влада нам, щоб його ми змінили.
Та і навіщо його нам міняти тепер?
Ми прожили свій відміряний шлях у безмежному світі.
Хай буде так, як того хоче Бог, наш Господь.
Тільки Його Воля діє у цілому світі.   
                (28.12.2007г.)


Рецензии