Вiдчуй

Спинись, замкни очі та вдихни,
відчуй в собі свіже повітря,
пахучий запах свіжої сосни,
легко візьми її колюче віття.

Відчуй в долоні ніжну квітку,
її дзеркально чисту краплю.
Відчуй від Сонця теплоту,
вивільни в собі неволю.

Відчуй, як надихає тебе
тиша лісу, її спокій, злагода.
Зазирни у подумки свої, до себе,
відчуй, що твоя душа - троянда.

Вона гарна і прекрасна,
цінуй її та відчувай,
вона палає, вона незгасна,
свою душу і себе оберігай.

31.10.2020


Рецензии