Дал злет в

      Далі злетів


І ось коли всього не стало
був лиш звук
як в невідомім
перегук
мов захотів в крила культури
й далі злетів із
крил культури
так ніби виплачись —
дійсно як дура!
як тайна в Трьох
як найнестримніше зачало
воно десь поруч
танцювало! —
і серцю це дало напитись
і це —
за авгура не зачепитись
(із Приблизного...)

02.11.2020


Рецензии