Лудило завладало

Лудило завладало

Лудило завладало,
Свет се усебичио,
Народ посустао.
Лудило завладало,
Али народ се буди,
У Господу јавља,
Лудило завладало,
Но Господ је с нама.

7528/2020.

Фотографија: Веселинка Стојковић


Рецензии