сухой лист

мир что вчера знаком был незнаком
в холодном закулисье листопада
дракон кружащийся сухим листком
из мокрых облаков на землю падает

и это осень
а весна волшебной сказкой
так далеко за ледяной зимой
как сон про счастье

знакомый мир истоптанных дорог
иди
смотри
он твой
как боль
как Бог



переспів українською


сухий лист

світ був знайомий вчора ба не зараз
лаштунки падолист переставля
дракон кружля
сухим листом крізь паморозь
з вологих хмар на землю пада
глянь

й це осінь
до весни казок чарівних
далеко через зиму крижану
немов крізь потойбіччя мрії й сну

знайомий світ шляхів надій тривог
іди дивись
він твій
як біль
як Бог


Рецензии