хочу бути я прекрасою

такий прекрасний линув час вчора лине і січас...у минулому
 ховається
як в гармошечку
складається
багажем прожитих літ
і холодним наче лід
у вісні являється ...
життя повторно не повторяеться...
я жалію що ми люди
такі злі буваємо повсюди...
у віках і временах
у оковах зла
і в стременах
наче та конячка тягнем воза
для життя ми зла обуза...
хочу бути я прекрасою і достойною кохання расою.


Рецензии