На весiлля друзiв

Сьогодні в друзів наших пишне свято
І їх прийшли ми разом привітати.
Подарувати кілька теплих слів
Для їх найкрасивішої сім'ї.

Сім' я щаслива буде безперечно,
Коли ви матимете мир сердечний.
Нехай в серцях панує чистота,
Любов безмірна, щирість, простота,

Довіра Богу в кожну мить життєву,
Ви будьте Його голосу чуттєві.
Тоді порядок буде у всі дні,
Розквітне пишним цвітом світ сім' ї.

Ми вам бажаєм жити у комфортні,
А дім хай буде наче на курорт,
Гарненький, як прекрасный, дивный рай
І там завжди затишно буде вам.

Щоб у житті могли ви це здійснити,
Мы хочемо "клін бокс" від нас вручити.
Він допоможе жити в чистоті
Вам, дорогенькі наші молоді.

Ми наостанок, пісню заспіваєм,
Яку в дарунок для вас, друзі, маєм.
Живіть в любові кожен, кожен день
І будьте прикладом для всіх сімей.

30.10.2020


Рецензии