вузлик

мене немає я лише той вузлик
перетин радше непотужніх інтересів
кількох людей
вони мене любили
напевне й люблять
                як й я любив їх і люблю напевне
але мене немає
тільки вузлик в мереживі родинної любові
двадцятого століття
там я був кимсь
у двадцять першім я лише той вузлик
що ж слава Богу не порожнє місце


Рецензии